ALGEBEHANDLING AF TAG FORLÆNGER TAGETS LEVETID

ALGEBEHANDLING AF TAG FORLÆNGER TAGETS LEVETID

Interesseret eller spørgsmål?

​Skriv til os eller ring på 29 24 80 35.

Er dit tag belagt med alger, kan vi hjælpe dig med en professionel algebehandling med algefjerner. Vi henvender os til private kunder og erhvervskunder, som gerne vil vedligeholde deres tag og forøge dets levetid. Vi er beliggende i Horsens, men udfører også vores arbejde i det meste af Jylland, herunder i bl.a. Vejle og Kolding, samt på Fyn.

Hos FA-TAG ApS udfører vi en effektiv og professionel algebehandling af tag, som kan forlænge dit tags levetid og samtidig holde taget pænt at se på. Algebehandling er vigtig for at vedligeholde både nyt og gammelt tag.

Det danske vejr er meget fugtigt og giver gode levevilkår for alger og mos. Alger og mos holder på fugten og skaber risiko for vandskader forårsaget af frostsprængninger. Algebehandling af tag forlænger du tagets levetid samtidig med, at det kommer til at fremstå flottere.
Vi benytter kun miljøgodkendt algefjerner.​

Skånsom algebehandling af tag, fliser og facade

Pengene til fjernelse af alger fra dit tag er givet godt ud på den lange bane, da det er med til at forlænge tagets levetid. Algebehandlingen har også en god effekt på fliser og facader, som vi også kan tage med i købet og ligeledes forlænge deres levetid.

Lyder algebehandling som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag, fliser og facade, eller hvis du bare vil høre nærmere.

Du kan ringe til os på telefon 29 24 80 35 eller sende os en e-mail på kontakt@fa-tag.dk

Interesseret eller spørgsmål?

​Skriv til os eller ring på 29 24 80 35.